Rendelési infók

Rendelési infók

Fizetési és Számlázási módok

Milyen módon fizethetek a Wood Art Decor-nál?
Megrendelésed végösszegét bankkártyás fizetéssel,  banki átutalással vagy utánvétellel tudod kifizetni.
1. Bankkártyás fizetés
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!
Fizetéshez használhatod
  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat
2. Közvetlen banki átutalásnál
Kérünk, hogy a teljes vételárat utald át/fizesd be a rendeléstől számított 3 munkanapon belül a kedvezményezett bankszámlaszámára! A csomagodat az összeg beérkezése után a legrövidebb időn belül postázzuk.
A banki befizetéshez, valamint az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett neve: Varga Attila
Kedvezményezett bankszámlaszáma: 18203198-01262956-10010016
Kedvezményezett bankja: MTB Bank (Magyar Takarékszövetkezeti Bank)
Kérünk, a rendelésszámot és a nevedet az átutalás/befizetés “Megjegyzés” rovatában tüntesd fel!
3. Utánvét esetén készpénzzel vagy bankkártyával a futárnak, foxpost csomagautomatánál csak bankkártyás fizetés lehetséges! 
Hogyan kapom meg a számlát?
Az elektronikus számlát a Billingo számlázó programmal készítjük, rendelés lezárásakor kerül elküldésre a megadott e-mail címre.

Szállítási díjak, és Átvételi lehetőségek

Hogyan és mikor történik a kiszállítás?
Termékeinket Foxpost szolgáltatással küldjük, akár egy közeli csomagautomatába, vagy házhoz szállítással is.
A Foxpost csomagautomata szállítás összege: 786 Ft
A Foxpost házhoz szállítás összege: 1 399 Ft
Az utánvételes fizetés felára: 190 Ft

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 10 munkanap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mailben jelezzük.
Az ÁSZF elfogadásával a Vásárló tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Szállítási elállás

A webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, amennyiben a termék nem áll rendelkezésre, ebben az esetben köteles a Vásárlót e-mailben tájékoztatni.