Miből van az Akril Tükör?

Szerző: Wood Art Decor Kategória:

Miből van az Akril Tükör?

A faldekoráció mindig is kényes pont volt a lakberendezés során. Ám most mutatunk nektek egy olyan „jolly jokert”, ami minden teret feldob, felejthetetlen és emlékezetes a lakáslátogatók számára, színfüggetlen, erősíti a szoba arculatát, kiváló ár-érték arányú, és nem utolsó sorban költöztethető. Egy különleges faldekorációról van szó, amit most a Wood Art Decor hozott el nektek. Az általunk tervezett tükrök anyaga AKRIL vagy magyarosabban plexi (PMMA). Azt is mondhatnánk, hogy az akril tükör nem más, mint egy tökéletesen tükröződő üvegszerű műanyag. Nézzük csak meg, miért is? Foncsorrétege egy ezüstösen csillogó fújt festékréteg. Szépsége összetéveszthető a hagyományos üvegtükörével, míg élettartama többszöröse annak. Szerkezete rugalmas, foncsorrétege pedig idővel sem kopik, és nem pattog le, ellentétben az üvegtükörrel, így annál sokkal időt állóbb. Súlya légiesen könnyű, (az üveg súlyának csupán a fele) így könnyebb hordozni is. Biztonságos és balesetmentes! Nem vág, és nem törékeny, ugyanakkor az üvegnél 11-szer nagyobb ütésállóság jellemzi! Ha törik is, sehol egy üvegszilánk, az éle nem vág, szabad kézzel megfogható, nem kell óvni minden kis koccanástól.
Mindezen tulajdonságok ismeretében kijelenthetjük, hogy egy jó hírünk van a kisgyermekes családok számára is. Ezentúl nekik sem kell lemondaniuk az akril tükör nyújtotta végtelen design lehetőségéről,  mert ezeket a Tükröket labdával sem tudják összetörni a lurkók! Így lassan eljutunk arra a pontra, hogy az akril tükrök a gyerekszobák biztonságos, tartós díszei lehetnek. Tudjuk, ez nem mindig volt így, hiszen szüleink mindig óvatosságra intettek a tükör közelében. Gyakran hallottuk tőlük a figyelmeztetést: Vigyázz, mert a tükör veszélyes és törékeny tárgy! Mi most ezt a negatív sztereotípiát (előítéletet) próbáljuk megváltoztatni. Ígérjük, mi mindent megteszünk azért, hogy az akril tükrök méltán elnyerjék a biztonságos babaszoba címét.
Akril Tükör
Kiváló mechanikai tulajdonsága a kopás-és karcállóság, illetve vegyszerekkel szembeni ellenállóság jellemzi. Mindezek mellett a plexi rugalmas, terhelés estén felveszi a kívánt formát. Biztonsági szempontokat szem előtt tartva, az sem mellékes, hogy az élek lekerekítettek, így a tükör érintése során nem keletkeznek vágások a bőr felületén. A megmunkálása is könnyebb, mivel a tükör vágására olyan technológiát választottunk, mely során nem keletkeznek éles, vágó, esetleg sorjás szélek, amik megsérthetnék a kis gyerekkezeket. A kedves, sokoldalú kis figurák egy darabból készülnek, ezzel egyrészt a felrakást könnyítettük meg, másrészt, veszélyes, apró részeket nem tartalmaz a tükör.

Szerző: Wood Art Decor |