Használati útmutató

Használati útmutató

Termékmegnevezés: Gyerekbarát akril fali tükör
Összetétel:
Büszkék vagyunk arra, hogy egy magas német minőségű márka adja termékeink alapját az Akrilt (PMMA). Továbbá alapanyagunk még a környezetbarát Magyarországon gyártott, könnyű és világos színű, nyár rétegelt lemez.
  • Akril 100⁒ (PMMA), 2mm vastag
  • nyárfa rétegelt lemez, 5mm vastag
Javasolt életkor: 0-9 év
Az akril tükör egy vékony rétegelt lemezre van ragasztva a könnyebb felhelyezhetőségért, súlya azonban még így is sokkal kisebb, mint egy normál tüköré. Biztonságos és gyerekbarát, mert nem tartalmaz mérgező és egészségre káros összetevőket, amit az SGS-tanúsítvány garantál. Az élek lekerekítettek, veszélyes apró részeket nem tartalmaz a tükör. A termék hátulján saját logó és QR-kód található. A tükör könnyen a falra tehető, a termék hátoldalán található akasztóval. A felfüggesztésre csavart, vagy szöget javasolunk. A tükrön, a felület sérülésének elkerülése érdekében védőfólia található, melyet a felhelyezés előtt el kell távolítani!
A tükör tisztítása:
A por, mosogatószerrel kevert vízzel, egy puha, nem szöszölő kendővel, vagy szivaccsal könnyen eltávolítható. Soha ne töröld a plexit (PMMA) szárazon, és mindig súrolószermentes tisztítószert használj az intenzívebb tisztítóhatás eléréséhez! Egy puha törlőkendővel és üvegtisztítóval jó, csíkozásmentes tisztítás végezhető.
FIGYELEM! Mechanikai eszközök, mint például a borotvapengék, kések vagy kaparószerszámok a tisztításhoz nem használhatók. Ezek az akrilüveg sérülését okozhatják, és károsíthatják a kopásálló bevonatot.
A termékkel felmerülő bármilyen kérdés, vagy kérés esetén kattints az alábbi linkre: info@woodartdecor.hu.