Blog

Szerző: Wood Art Decor |

A faldekoráció mindig is kényes pont volt a lakberendezés során. Ám most mutatunk nektek egy olyan „jolly jokert”, ami minden teret feldobfelejthetetlen és emlékezetes a lakáslátogatók számára, színfüggetlenerősíti a szoba arculatátkiváló ár-érték arányú, és nem utolsó sorban költöztethető. Egy különleges faldekorációról van szó, amit most a Wood Art Decor hozott el nektek.

Szerző: Wood Art Decor |

Akiknek az otthona fiatalos ízlésvilágú, ahol elengedhetetlen a lendületes életstílus. Abban az esetben, ha valamivel szeretnénk kitűnni, és fontos hogy egy egyedi gyöngyszem, mint amilyen az akril tükör formái díszítse lakásunkat és mindemellett mégsem szeretnénk nagy költségekbe verni magunkat. 

Szerző: Wood Art Decor |

Sokan úgy gondolják, hogy egy tükör a gyerekszobába nem való. A tükör veszélyes, törékeny tárgy, gyerekek elérhető közelébe nem szabad tenni. Vannak, akik mégis úgy döntenek, hogy tükröt raknak a gyerekszobába. Azok a szülők úgy gondolják, azért hozzák ezt az elhatározást, hogy a gyereküknek legyen saját tükre öltözködésnél, fésülködésnél, és ne a „miénk” előtt kelljen fellépőre állnia, hogy lássa magát.

Szerző: Wood Art Decor |

Az élet első három éve a legfontosabb az ember fejlődésében. Ebben a fejlődési mérföldkőben mély és kevésbé nyilvánvaló fejlődés zajlik a gyermeken belül. A kisbabák elmerülten tudják figyelni az arcokat, arckifejezéseket. A szemek és a száj nagyon kifejezőek, és folyamatosan mást mutatnak. Amikor egy baba tükörbe néz, nem tudatosul benne, hogy a saját tükörképét tanulmányozza!

Szerző: Wood Art Decor |

Nincs még egy olyan olcsó és praktikus eszköz, mint a tükör, amivel tereket lehet megduplázni, vagy fényt lehetne csalni a legsötétebb szobába is. Manapság a tükör, amit dekorációs elemként helyezünk el a lakásban, a lehetőségek tárházát nyitja meg előttünk. Csak néhányat kiemelve ezek közül: kis tereket megnöveli, a sötéteket fénnyel tölti meg, eleganciát kölcsönöz…

Szerző: Wood Art Decor |

Mert egy innovatív (megújuló) ötlet született meg a Wood Art Decor által! Létrehoztunk egy mobilis, divatos és egyben pénztárca kímélő, ugyanakkor tartós technikát. Szinte láthatatlanul eltávolítható a design tükör kompozíció a falról, így sérülésmentesen költöztethető, vagy akár egy tapétacsere, falfestés után is kifogástalanul visszarakható! Tökéletes, mert a fa keretes tükrök behozzák a természetet az otthonokba. Továbbá egyediséget, extravaganciát és különlegességet kölcsönöz minden lakásnak!